Cumperi si ecomisesti in acelasi timp, acesta pare a fi trendul in banking. Pe timp de criza romanul a devenit mai chibzuit, cel putin asa arata datele BNR. Clientii au inteles rostul economisirii – bani albi pentru zile  negre/ grele – iar acest trend se observa: depozitele populatie sunt in crestere de la mijlocul anului 2010.

Te-ai gandit sa economisesti? Nimic mai simplu

Asa ca bancile au inteles dorinta clientului si s-au adaptat. Astazi vorbim despre cardul care iti pune si bani deoparte. Economisesti atunci cand faci shoping si pare a fi cel mai “cool” mod pentru client de a interactiona cu banca.

Bancile au venit cu oferte greu de refuzat, mai ales pentru impatimitii de cumparaturi. De fiecare data cand clientul face cumparaturi si plateste cu cardul, o parte din banii sai sunt transferati intr-un cont de economii. Asta la cerinta expresa a clientului. El alege suma care va fi economisita.

De cate ori platesti cu cardul, o suma stabilita de tine este automat trecuta din contul tau curent in contul de economii. Avantajul? Economisesti fara prea mult efort si primesti si dobanda la banii din cont.

Iata si un exemplu:

La cumparaturi lunare de 1.000 de lei, in contul de economii al clientului ajung automat 100 de lei. Clientul primeste o dobanda de 4% pe an si are dreptul sa scoata o parte din bani fara sa piarda dobanda.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)