Soluțiile și aplicațiile inovatoare constituie o prioritate pe agenda fiecărei bănci. Fie că vorbim de carduri, plăți online, bancomate inteligente, Internet Banking sau Mobile Banking, noile tehnologii cresc interacțiunea bancilor cu clienții, îmbunătățesc performanțele instituțiilor de credit și ușurează viața utilizatorilor.

Cea de-a doua ediție a Conferinței ”Banking Innovation Lab.”, care va avea loc pe data de 18 octombrie 2017, la Hotel Epoque, va facilita schimbul de opinii și idei cu privire la perspectivele de dezvoltare a procesului de digitalizare în industria bancară din țara noastră.

Evenimentul, care va beneficia de prezența a numeroși specialiști din partea Asociației Române a Băncilor, Asociației de Plăți Electronice din România și a băncilor, va va aduce în prim-plan informații de ultimă oră despre cum reacționează românii la noutățile din domeniul serviciilor bancare la distanță și cât de mult țin băncile pasul cu evoluția tehnologiei.

Totodată, subiectul implementării celei de-a doua Directive a Serviciilor de Plăți (PSD2), care va direcționa actorii trandiționali din industria plăților electronice spre identificarea de noi abordări care să le permită consolidarea portofoliului de clienți, se află pe agenda temelor ce vor fi dezbătute în cadrul evenimentului organizat de publicația online www.bankingnews.ro.

banking-innovation-lab

”Seducția asimilării noilor modele de business (Payment Initiator Service Provider PISP și Account Information Service Provider AISP) în oferta deja consacrată a serviciilor bancare este cât se poate de concretă și naturală. Din acest punct de vedere, atenția pare să se îndrepte preponderent către modelul de Account Information Service Provider (AISP) în care majoritatea actorilor văd o valoare adaugată imediată și un potențial diferențiator”, susține George Anghel, Director Executiv APERO, unul dintre speakerii celei de-a doua ediții a Conferinței ”Banking Innovation Lab.”.

Specialiști de top vin în calitate de speakeri la Conferinta ”Banking Innovation Lab.”

* Florin Dănescu – Președinte Executiv Asociația Română a Băncilor
* George Anghel – Director Executiv Asociația de Plăți Electronice din România
* Reprezentant BCR
* Mariana Chindris – Head of Digital Banking Banca Transilvania
* Petruț Lixandru – Head of Digital Banking Alpha Bank
* Ioana Cristina Savu – Sales Channels Management Director Garanti Bank

Accesul la acest eveniment este GRATUIT în limita locurilor disponibile. Pentru a va inscrie pe lista participanților la cea de-a doua ediție a Conferinței ”Banking Innovation Lab.”, transmiteți un email la gabriela.dinu@bankingnews.ro, cu subiectul ”Participare Conferinta” și următoarele specificații: Nume, Companie, Funcție, Telefon și Email. Fiecare participant va primi un email de confirmare de înscriere și agenda evenimentului.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)