Presedintele Traian Basescu a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca detine o polita de asigurare de sanatate emisa de grupul britanic Bupa, unul dintre cei mai mari furnizori internationali de servicii de asigurari medicale. Politele emise de Bupa pe piata locala, prin intermediul brokerului Marsh, sunt adresate in speciale managerilor de companii mari sau antreprenorilor, iar tarifele pornesc in general de la 2.000-3.000 de euro pe an, potrivit ZF.ro

Aceste polite acopera de la consultatii medicale pana la recuperare medicala, proteze, transplant de organe sau tratament pentru boli grave. Exista, de asemenea, polite fara nicio restrictie in ceea ce priveste suma asigurata sau locul in care clientul poate fi tratat, dar al caror pret depaseste 8.000 de euro pe an.

Cat castiga Presedintele Basescu?

Salariul presedintelui este de 6.702 lei/lunar.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)