Incepand cu data de 29 august, BCR solicita un avans minim 15%. In prezent banca permite optiuni ce prevad un avans minim intre 15% si 35% din valoarea investitiei, in functie de localitatea in care este situat imobilul ipotecat si perioada creditului. BCR a modificat si lista localitatilor ce permit clientilor sa acceseze imprumuturi ipotecare cu avans minim, pana la 42.

Avans de 15% – Credite ipotecare cu perioada de acordare pana la 20 de ani.

Conditiile in care poti accesa un imprumt cu avans minim la BCR – perioada de acordare se limiteaza la 20 de ani, iar imobilul ce constituie garantia creditului sa faca parte din cele 42 de localitati din lista de mai jos.

Avans de 25% se percepe atunci cand perioada de creditare se extinde pana la maxim 25 ani, iar imobilul adus drept garantie se afla pe lista celor 42 de localitati.

Avans de 35% pentru imobilele situate in alte localitati decat cele mentionate in lista.

 

BCR a extins lista cu localitarile in care acorda credite ipotecare cu avans minim de 15 si 25%: inca 22 de localitati intra pe lista BCR care ajunge astfel la 42:

Alba (Alba Iulia), Arad (Arad), Arges (Mioveni, Pitesti), Bacau (Bacau), Bihor (Oradea), Botosani (Botosani), Braila (Braila), Brasov (Brasov, Sacele, Sanpetru), Buzau (Buzau), Cluj (Cluj-Napoca, Floresti), Constanta (Constanta, Mangalia, Navodari), Dolj (Craiova), Galati (Galati), Iasi (Iasi), Ilfov (Bragadiru, Chiajna, Chitila, Magurele, Otopeni, Popesti Leordeni, Stefanestii de Jos, Voluntari), Maramures (Baia Mare), Mures (Targu Mures), Prahova (Campina, Ploiesti, Sinaia), Satu Mare (Satu Mare), Sibiu (Cisnadie, Selimbar, Sibiu), Timis (Timisoara, Dumbravita, Giroc, Mosnita Noua) si Bucuresti.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)