BCR se regaseste intr-un top al celor mai bune dobanzi la depozitele in moneda nationala, constituit de The International Deposit Rates Exchange, un site ce prezinta si compara contra cost ofertele de economisire din intreaga lume.

Romania se afla printre tarile din regiune care ofera cele mai bune dobanzi la depozitele in moneda nationala, potrivit datelor deposits.org. Intr-un top al celor mai bune dobanzi din lume si Europa, singura banca romaneasca mentionata este BCR, care este prezenta cu produsul Depozitul la termen MAXIPLUS BCR, ce ofera pentru economiile in lei o dobanda de 4% pentru pentru o perioada de 12-18 luni.

BCR este un brand mediatizat in online. Banca a fost premiata anul trecut, fiind printre brandurile romanesti cu cea mai puternica prezenta pe Internet (6%). In acest moment, cea mai buna dobanda pentru un depozit in lei la termen de 1 an este in jur de 6,9%.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)