BCR a lansat creditul in lei cu  DAE 14,9% pentru plata unor tratamente sau proceduri la institutii medicale din tara sau din strainatate.  TONUS BCR, cum a fost denumit,  poate fi utilizat pentru plata costului unor tratamente/proceduri medicale (spre ex. interventii chirurgicale,  tratamente stomatologice, transplanturi, servicii medicale oferite de maternitati, prelevare celule stem, recuperare medicala etc.) efectuate de catre institutii medicale din Romania sau din strainatate, inclusiv a costului de spitalizare, efectuarea de analize medicale de laborator, achizitionarea de proteze medicale si medicamente din farmacii etc.

“BCR ii sprijina pe clientii interesati de tratamente sau proceduri la institutii medicale din tara sau din strainatate printr-o oferta de finantare dedicata, Creditul TONUS BCR. BCR a incheiat deja primul parteneriat pentru promovarea acestui produs cu cel mai mare operator privat de servicii medicale din Romania – MedLife”, a declarat Roxana Cristea, Sef departament Credite Negarantate, BCR.
Pacientii din hyperclinica MedLife Grivita pot opta pentru efectuarea unei analize financiare preliminare de a contracta creditul, imediat dupa prima consultatie la doctor.

[quote_left]NOU: ”Top banci dupa credite si depozite” – o analiza care arata cum isi impart bancile piata creditarii si economisirii. Pentru detalii CLICK AICI[/quote_left]Creditul se acorda in lei si poate avea o valoare maxima de 44.000 de lei pe o perioada maxima de pana la 10 ani. BCR nu solicita avans si nici comision de analiza a dosarului. Venitul net minim pe care trebuie sa il realizeze clientul este de 500 lei. Banii sunt virati de banca direct in contul institutiei care asigura tratamentul medical, dar clientul poate solicita pana la 10% din valoarea creditului aprobat pentru acoperirea cheltuielilor neprevazute si poate utiliza suma respectiva fara documente justificative.
Dobanda este fixa de 14,9% pe an iar aprobarea rapida a dosarului de credit raspunde tuturor nevoilor medicale, inclusiv celor urgente. Daca debitorul opteaza pentru rambursarea creditului pe o perioada mai mica de patru ani dobanda scade cu un punct procentual, la 13,9% pe an. Asigurarea de viata este oferita gratuit de catre BCR Asigurari de Viata VIG.

Exemplu de calcul:

Credit                                                       TONUS BCR
Valoare totala credit                             15.000 RON
Perioada de acordare                           maxim 10 ani (120 luni)
Dobanda fixa pe toata perioada         14,9%/an
Comision analiza dosar                        0 RON
DAE*                                                        15,96%
Valoare totala platibila de catre client    28,930 RON
Rata lunara                                             241 RON
Asigurari    Certificat de asigurare de viata acordat gratuit de catre banca

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)