BCR lanseaza o oferta de refinantare, destinata clientilor care doresc sa isi refinanteze sau consolideze creditele contractate la alte banci, cu dobanda fixa de la 9%/an (DAE – 9.38%), ZERO comisioane de analiza si administrare iar asigurarea de viata este oferita gratuit, se arata intr-un comunicat de presa remis de BCR.

Oferta de refinantare beneficiaza de costuri avantajoase – dobanda fixa promotionala nu este conditionata de alti parametri (valoarea creditului, virarea salariului, acordarea unei sume minime, etc), ea fiind aplicata tuturor clientilor care detin credite in derulare la alte banci. Pot fi refinantate orice credite de la alte banci (inclusiv carduri de credit si facilitati de descoperit de cont) printr-un credit Divers BCR in lei, indiferent de moneda in care acestea au fost acordate initial.

In ceea priveste oferta pentru creditele de nevoi personale noi, banca a prelungit pana la 30 Iunie 2015 oferta lansata la inceputul lunii Martie, nivelul dobanziilor incepand de la 8.5% pentru credite acordate pe maxim 3 ani si 9% pentru credite acordate pe 5 ani. Nu sunt percepute comisioane de analiza si administrare pentru aceste tipuri de credite. De asemenea, BCR ofera gratuit o asigurare de viata.

Toate persoanele care îsi încaseaza salariul sau pensia în cont la BCR beneficiaza de aprobare rapida a cererilor de credit: maxim 3 ore.

Banca ofera asigurarea de viata gratuit si acorda o reducere de 20% a primei în cazul politelor de asigurare de somaj si invaliditate.

Oferta este valabila în perioada 4 Mai – 30 Iunie 2015.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul bancii – www.bcr.ro si pagina de internet www.ratereduse.ro , unde toti cei  care doresc sa afle cu cat isi pot reduce ratele la creditele pe care le detin pot efectua o simulare de credit si accesa toate detaliile ofertei.

Exemple de calcul:

DAE = 9,38% pentru un credit DIVERS BCR în valoare totala de 18.000 lei, acordat pe 5 ani; dobanda fixa: 9%/an; rata lunara: 374 lei; valoare totala platibila: 22.419 lei. Oferta valabila în perioada: 4 mai – 30 iunie 2015, pentru  toti clientii care refinanteaza credite în derulare la alte banci.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)