BCR vinde creditele pentru investitii imobiliare in lei cu o dobanda de 6,25% fixa pe 3 ani, apoi una variabila de 6,45%%/an, pentru clientii care dispun de un avans de minim 25% si isi incaseaza salariul la BCR.

„Este a 3-a reducere a dobanzilor la lei pentru creditele garantate pe care BCR o face numai in acest an. Dobanda de 6,25% fixa pe 3 ani (DAE 6,67%) este la ora actuala  printre cele mai atractive de pe piata. BCR a fost prima banca din Romania care a luat decizia indrazneata, a creditarii preponderente in moneda nationala incepand din luna Octombrie 2012 asumandu-si rolul de formator de piata in ceea ce priveste creditarea in lei. BCR a venit cu modificari de costuri in vederea sustinerii creditarii in moneda nationala astfel incat sa inlesneasca optiunea naturala a clientului de a alege contractarea unui credit in moneda in care realizeaza veniturile, respectiv lei versus EUR. Trendul descrescator inregistrat in ultima perioada a indicelui ROBOR, precum si eliminarea riscului valutar conduc la reducerea semnificativa a diferentei dintre costul total al unui credit in Euro si al unui credit acordat in lei”, a declarat Andrew Gerber, Director executiv Directia Managementul Produselor Retail, BCR.

Date despre credit:

Credit pentru investitii imobiliare CASA MEA BCR: cumperi sau refinantezi, contruiesti o locuinta, BCR finantand pana la 85% din valoarea garantiilor aduse.

„Totodata, oferim clientilor nostri, gratuit, polita de asigurare facultativa a imobilului pe toata perioada de creditare. Reducerea dobanzii creditelor in lei subliniaza angajamentul BCR pentru creditarea in moneda nationala si consolideaza pozitia BCR ca si principal creditor ipotecar”, a adaugat Andrew Gerber.

BCR accepta o gama larga de venituri (salarii, pensii, chirii, dividende, venituri din strainatate, din activitati independente), precum si pana la 3 coplatitori ce pot participa la credit si ofera modalitati flexibile de rambursare, fara a fi necesara deplasarea la banca (ATM BCR sau Serviciul de efectuare operatiuni prin canale alternative BCR). De asemenea, banca ofera, contra cost, o asigurare de somaj care ofera o protectie solicitantului in cazul pierderii locului de munca.

“Dobanda fixa pe 3 ani, lipsa comisionului lunar de administrare si inexistenta riscului valutar reprezinta doar cateva din avantajele creditelor pentru investitii imobiliare oferite de BCR. Un alt avantaj major o reprezinta, posibilitatea obtinerii de catre client a aprobarii financiare, valabile 90 de zile, oferind in acest fel clientilor siguranta aprobarii creditului si suficient timp pentru gasirea locuintei dorite”, a adaugat Andrew Gerber.

 

Exemplu

Pentru un credit in valoare totala de 150.000 lei, pe 30 de ani: DAE = 6,67% dobanda fixa in primii 3 (trei) ani 6,25% si ulterior variabila: 6,45%/an (ROBOR 6 luni + 1,9 %); rata lunara: 922,60 lei, fixa in primii trei ani; valoare totala platibila: 339.654,75, cost total credit:189.654,75 lei.

Exemplu valabil in luna iunie 2013 pentru clientii care incaseaza salariul la BCR pentru creditele noi solicitate ce reprezinta cel mult 75% din valoarea garantiei.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)