BCR a redus costurile creditului de nevoi fara garantii. Banca anunta o promotie tentanta: intre 1 octombrie – 31 decembrie 2012, “Creditul in 3 Acte” ramane fara comisioane dar cu o dobanda atractiva. Mai mult, daca accesezi si un card de credit, banca te premiaza. Ai bonus de 50 lei, dupa realizarea a minimum doua plati la comercianti cu cardul de credit, in prima luna de la achizitie.

Comisioanele dispar pana la finalul anului!

BCR renunta la comisionul de analiza credit, comisionul lunar de administrare credit si la costurile cu asigurarea de viata. Pana la 31 decembrie ai timp sa accesezi un credit de nevoi in lei, rapid, cu doar 3 acte: adeverinta de venit, fisa fiscala si o factura de utilitati. In cadrul campaniei, BCR vinde credite noi de nevoi personale cu dobanda fixa incepand de la 12,90% (DAE 13,69%). In plus, BCR ofera gratuit asigurarea de viata la BCR Asigurari de Viata VIG.

Cat economisesti?

Daca ai nevoie urgenta de bani la BCR poti gasi o solutie rapida. In doua zile creditul Divers BCR poate fi in contul tau, spre deosebire de alte banci care te anunta din start ca pentru a obtine un credit de nevoi trebuie sa astepti si 2 saptamani.

 

Calculul BankingNews.ro a fost efectuat pentru un credit in valoare de 11.000 lei pe o perioada de 3 ani. Cu noua promotie, poti economisii 500 de lei, ne declara reprezentantii bancii, care ne specifica ca au fost scoase unele comisioane platite din credit la inceput.

Creditul acordat pe 3 ani are acum o rata lunara fixa in valoare de 380 lei, fata de 430 de lei pana la 1 octombrie.


 

 

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)