BCR a lansat creditul inteligent 100% online, fără drumuri la bancă, direct de pe telefon. 

George Credit este disponibil de azi în George Store! Cu o simplă conexiune la internet, disponibilă de pe telefon sau de pe orice alt dispozitiv mobil, George Credit pune la dispoziția oricărui client un împrumut de nevoi personale în mai puțin de 10 minute, fără niciun drum la bancă și fără să fie nevoie de vreun document tipărit. Contractul poate fi semnat electronic, iar banii ajung în cont în doar câteva minute.

George Credit poate fi acordat clienților cu vârste cuprinse între 18 și 65, care obțin venituri din salarii raportate la ANAF. George Credit oferă un plafon maxim de 110.000 lei, pe o perioadă de până la 5 ani, având rate fixe și zero comisioane de analiză și administrare.

Dobânda începe de la 7,74% (DAE de la 8,02%) și este personalizată pentru fiecare client în funcție de nevoile sale, suma și perioada creditului, istoricul relației cu banca, venitul realizat, ratele în derulare și comportamentul de plată etc.

Exemplu de calcul credit 100% online

Daca vrei sa împrumuți 50.000 de lei si incasezi salariul la BCR (sau vii cu venitul la bancă) creditul se poate acorda pe o perioada de 5 ani. Rata dobanzii va fi de 8,74%, DAE va fi de 9, 10% , iar rata lunara va fi de 1.032 lei. Comisioanele de analiza si administrare sunt zero.

Pentru a putea accesa George Credit, clienții trebuie să-și instaleze mai întâi aplicația George, proces extrem de simplu care se poate realiza, de asemenea, 100% online. Separat, cei care vor să acceseze George Credit, cu suportul unui expert, au posibilitatea să-l contracteze în oricare dintre sucursalele BCR, urmând un proces similar de pe propriul telefon.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)