Bancile vor sa finanteze IMM-urile si le crediteaza, chiar daca de multe ori societatile comerciale din aceasta categorie se plang ca nu primesc finantari, a declarat Cornel Cojocaru, purtatorul de cuvant al BCR, in cadrul conferintei “IMM-urile, punctul nevralgic al economiei romanesti”, realizata de “Finantistii” in parteneriat cu BNR, BCR, Eximbank si FNGCIMM.

Pentru a-si ajuta clientii BCR ofera servicii de consiliere.
“Vreau sa demolez fetisul ca bancile nu finanteaza sectorul IMM, asa cum, de mutle ori, se plang IMM-urile. Se ridica insa cateva intrebari: vor bancile comerciale sa finanteze? Categoric, sunt institutii de credit. Sunt IMM-urile dornice? O parte din ele”, a afirmat Cojocaru. Una dintre probleme este calitatea proiectelor celor care doresc finantare deoarece bancile nu se uita la activele detinute si garantiile aduse pentru contractarea unei finantari, ci la planul de afaceri al firmei, sustine Cojocaru.

 

Citeste integral  Finantistii.ro

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)