BCR ofera clientilor sai 3 variante de pachete de cont curent si anume: ClasiCont BCR – cel mai accesibil pachet care iti ofera acces la contul tau deschis la BCR, ExtraCont BCR – pentru persoanele active, care fac plăţi de facturi, transferuri şi depozite, inclusiv prin internet şi telefon si TotalCont BCR – care este un pachet de tip “all inclusive”, dedicat clienţilor pasionaţi de plata cu cardul şi de utilizarea internet bankingului, oferind un număr nelimitat de tranzacţii intra şi interbancare cu comision zero.

“Pachetul de cont curent este foarte atractiv pentru toti aceia care doresc sa-si administreze eficient finantele intregii familii. Acest produs are ca avantaj major utilizarea foarte usoara intrucat se axeaza pe canalele directe oferite de BCR precum internet si phone banking sau mobile banking, iar clientul nu mai este obligat sa se deplaseze la banca pentru a face diverse operatiuni, ci poate efectua tranzactiile direct de acasa si din orice locatie s-ar afla, fie de pe calculator sau de pe telefon. Un simplu cont curent este bun, dar NU este suficient pentru nevoile oamenilor din ziua de astazi. Clientii ne-au spus foarte clar acest lucru si ne-au zis si ce se asteapta ei sa primeasca de la noi, iar pe scurt asta s-ar traduce in acces rapid  si simplu la cont, sa nu piarda timpul cu efectuarea platilor zilnice de facturi, dar si sa aiba  controlul banilor. Cel mai important aspect este acela ca oferim acces gratuit la conturile clientilor prin toate canalele, indiferent de pachet la preturi fara concurenta”, a declarat Martin Skopek, vicepresedinte executiv retail al BCR.

Oferta noua de pachete BCR vine ca un raspuns la aceste nevoi aducand produse si servicii simplu de utilizat, disponibile in orice varianta de pachet aleasa si inovative pentru piata bancara din Romania.

Noile pachete de cont curent ofera acces GRATUIT la contul curent prin:
a.    card de debit ce poate fi emis instant odata cu deschiderea pachetului fara sa astepti 5 zile pentru emitere
b.    noul serviciu de Tranzactii Mobile (*183#) ce functioneaza de pe orice tip de telefon mobil oricat de vechi ar fi, din orice retea si FARA sa fie nevoie de acces  la internet
c.    o noua metoda simplificata de autentificare doar pe baza unui username si a unei parole prin Internet si Phone banking
d.    metode multiple de accesare a serviciului de Internet banking: PC, telefon mobil cu internet, aplicatie dedicata pentru telefoane tip smartphone care este si cea mai descarcata aplicatie bancara din Romania

Un alt beneficiu major este acela de a efectua plati de facturi sau tranzactii prin:
–    card la bancomat
–    tranzactii mobile (*183#)
–    internet banking
–    phone banking
–    Direct debit si Standing Order
–    Direct catre un telefon mobil, fara sa ai nevoie de contul IBAN

O alta noutate pentru clientii BCR este serviciul BCR Alert (alerte trimise prin SMS/email) prin care acestia sunt notificati atunci cand in contul lor intra si ies bani (inclusiv tranzactii cu cardul), si inainte de efectuarea unui direct debit, astfel incat clientii sa  se asigure ca dispun de banii necesari pentru efectuarea platii.
Mai mult, pentru toti clientii care depasesc pragul de 1.500 de lei pe luna la platile realizate cu cardul de debit la comercianti si/sau pe internet si care accepta primirea de notificari prin Mailbox-ul disponibil prin platforma Click 24Banking BCR, primesc o dobanda de 4% pe an la disponibilul din cont.

Pentru comoditate, clientul poate alege cardul care i se potriveste in cadrul oricarui pachet, incepand cu Visa Electron sau Maestro, ZAMBET BCR pentru clientii care ocuiesc in Bucuresti, acesta putand fi utilizat in acelasi timp si pentru plata calatoriilor de autobuz sau metrou,  pana la Mastercard Gold pentru clientii care obisnuiesc sa calatoreasca in strainatate .

„Am construit aceasta oferta ca solutie la nevoile diferite ale clientilor  iar noul pachet ClasiCont vine sa raspunda unei nevoi de baza in timp de TotalCont este un pachet de tip “all inclusive” ce acopera cele mai exigente asteptari. Asadar, consideram oferta BCR cea mai completa de pe piata ce raspunde tuturor nevoilor si aduce in acelasi timp inovatie si simplitate“, a adaugat Martin Skopek, vicepresedinte executiv retail al BCR.

Preturile acestor pachete de cont curent incep de la 4,5 lei/luna pentru ClasiCont BCR, 8,5 lei/luna pentru ExtraCont BCR si 12,5 lei/luna pentru TotalCont BCR.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)