BCR Leasing a lansat promotia START RALIU, care, pe intreaga durata a Campionatului National de Raliuri, va da posibilitatea clientilor care doresc sa achizitioneze in leasing autovehicule noi sau second hand sa beneficieze de conditii avantajoase.

Intr-un an in care BCR Leasing doreste sa ofere clientilor, partenerilor, angajatilor si publicului larg experienta unica a RALIULUI, promotia START RALIU vine cu o dobanda speciala de 7,9% ce va permite clientilor BCR Leasing sa isi depaseasca in viteza asteptarile. In plus, CASCO-ul GRATUIT timp de 6 luni si RCA-ul redus cu pana la 25% le va conferi acestora o mai mare siguranta in business.

“Ne dorim ca promotia START RALIU sa ii ajute pe clientii nostri sa isi conduca afacerile direct spre podium, intr-un an in care compania noastra demonstreaza ca valorizeaza dinamismul, atitudinea activa si competitivitatea”, declara Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)