BCR ofera, incepand cu luna iulie a.c., clientilor care detin conturi curente, comision ZERO de administrare, atata vreme cat acesta este utilizat exclusiv in legatura cu functionarea produselor de economisire. „In contextul reducerii dobanzilor interbancare si implicit a dobanzilor pentru depozitele la termen, fiecare leu conteaza iar in alegerea celei mai potrivite variante de pastrare a economiilor este bine sa luam in calcul si costurile adiacente. incurajam economisirea si ne dorim ca toti clientii care economisesc la BCR sa beneficieze, la maturitatea depozitului, de un castig cat mai mare si in acelasi timp sa aleaga tipul de cont curent care li se potriveste nevoilor curente”, a declarat Catalina Rotaru, sef departament Produse de Economisire si Investitii, in cadrul BCR.

Prin pastrarea aceluiasi cod IBAN, contul poate fi foarte usor echipat cu instrumente de plata electronice moderne si comfortabile (card de debit / Internet Banking Click 24 Banking si Phone Banking Alo 24 Banking / Tranzactii Mobile / Alerte SMS etc.), comisionul de administrare fiind cel standard aferent tipului de cont curent de care clientul are nevoie.

BCR lanseaza, incepand de astazi, depozitul la termen de 3 luni, in lei, cu dobanda progresiva, ce creste pe masura ce depozitul este pastrat mai mult timp prin prelungiri automate succesive. Spre exemplu, clientii vor obtine o dobanda cu 0.60% pe an mai mare decat cea standard, daca pastreaza depozitul timp de un an de zile. in plus, in cazul lichidarii depozitului inainte de scadenta, dobanda platita este de 1% pe an, clientul incasand astfel mare parte din dobanda calculata pana la acel moment.

Alaturi de aceste masuri, BCR vine si cu o noutate pentru toti clientii BCR carora le ofera un pret redus cu valori cuprinse intre 15 – 100 Euro pentru platile in valuta efectuate in cadrul Grupului Erste. Astfel, platile in valuta efectuate intre bancile din Grupul Erste se opereaza mult mai rapid si la costuri reduse, transferurile ordonate pana la ora 15.00, prin orice canal, realizandu-se in aceeasi zi.

De asemenea, incepand cu data de 15 septembrie 2014, BCR va:

– Ajusta comisionul pentru procesarea platilor de popriri efectuate la solicitarea autoritatilor competente, la nivelul de 10 Lei pentru plati de pana la 100 Lei inclusiv, respectiv 30 Lei pentru plati mai mari de 100 Lei.
– Reduce dobanda pentru disponibilitati la vedere din contul curent, in linie cu piata, de la 0.01% pe an la 0% pe an, indiferent de valuta contului.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)