Banca Comercială Română oprește sistemul informatic, începând de vineri ora 23:00, până sâmbătă ora 17:00, pentru a efectua operațiuni de optimizare a performanțelor. Vor fi afectate parțial o parte dintre echipamentele BCR, după cum urmează:

•    ATM-uri (Bancomate): vor functiona cu excepția operațiunilor miniextras și plati facturi și transferuri
•    APT-uri (Ghișee rapid): nu vor funcționa
•    MFM-uri (mașini multifuncționale): vor fi disponibile doar functionalitățile de ATM
•    Serviciile de Internet și Mobile Banking vor fi indisponibile

Sistemele POS și de carduri, aparatele de schimb valutar, precum și aparatele multifuncționale vor funcționa în regim normal.
Unitățile din centrele comerciale vor funcționa conform programului normal, fiind la dispoziția clienților pentru consiliere, în condițiile tehnice menționate.

Pentru informații mai detaliate, clienții pot apela gratuit Contact Center-ul BCR la 0800.801.227, apelabil gratuit din orice reţea naţională sau +4 021.407.42.00 apelabil din strainatate la tarif normal.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)