BCR este singura banca interesata de furnizarea serviciilor bancare catre Metrorex. Acest serviciu oferit de banca va permite clientilor sa achite cu cardul contravaloarea cartelelor de calatorie, contractul fiind estimat la 1,82 milioane de lei (TVA inclus). Serviciile de instalare si configurare a echipamentelor POS vor fi asigurate intr-un numar maxim de 70 de casierii, 260 de automate de vandut cartele si 950 de turnicheti. Contractul va avea o durata de patru ani si va fi finantat din bugetul de stat si veniturile proprii ale Metrorex, potrivit Mediafax.

“Prezenta specificatie tehnica este intocmita ca parte componenta a serviciilor bancare ce se doresc contractate si se refera la plata prin POS (Point Of Sale) a cartelelor de acces la metrou prin casieriile Metrorex si prin automatele de vandut cartele, precum si plata calatoriei direct la turnichet, folosind un card bancar contactless (tip Paypass sau Paywave ori similar)”, se arata in caietul de sarcini al licitatiei disponibil pe e-licitatie.ro.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)