BCR a anuntat ca ofera o reducere de pana la 1 p.p. a dobanzii pentru creditele negarantate, astfel dobanzile practicate incep de la 12,5%/an.„In continuarea recentei modificari de pret pentru creditele garantate in lei, revizuim pretul si pentru creditele negarantate de nevoi personale (Divers BCR) nou acordate. Suntem in continuare preocupati si de simplificarea procesului de creditare, acordand creditul de nevoi personale cu doar 3 acte in maxim 3 zile. Ne dorim sa reducem in continuare timpul de acordare mai mult, pretuind astfel timpul clientilor care ne aleg ca principala Banca”, a declarat Andrew Gerber, director executiv Directia Managementul Produselor Retail, BCR.

BCR a venit cu modificari de costuri in vederea sustinerii creditarii in moneda nationala astfel incat sa inlesneasca optiunea naturala a clientului de a alege contractarea unui credit in moneda in care realizeaza veniturile, respectiv lei versus euro. Eliminarea riscului valutar conduce la reducerea semnificativa a diferentei dintre costul total al unui credit in EUR si al unui credit acordat in Lei.

BCR accepta o gama larga de venituri (salarii, pensii, chirii, dividende, venituri din strainatate, din activitati independente), precum si pana la 3 coplatitori interni (acelasi domiciliu) ce pot participa la credit si ofera modalitati flexibile de rambursare, fara a fi necesara deplasarea la banca (ATM BCR sau Serviciul de efectuare operatiuni prin canale alternative BCR). De asemenea, banca ofera, contra cost, o asigurare de somaj care ofera o protectie solicitantului in cazul pierderii locului de munca.

Principalele beneficii ale creditelor DIVERS BCR sunt: rata lunara mica, asigurarea de viata oferita gratuit la BCR Asigurari de Viata VIG si posibilitatea de a opta, contra cost, pentru o asigurare complexa ce ofera pana la 24 de rate lunare platite de banca in caz de somaj.

 Credit Divers BCR
– Valoare totala credit – 10.000 Lei
– Perioada de acordare – 3 ani (36 luni)
– Dobanda* – 12.5%/an

– Rata lunara – 340 Lei RON
– Comision analiza dosar ** – zero
– Comision lunar de administrare – 5 Lei
– DAE – 14.41%
– Valoare totala platibila de catre client – 12.223 Lei
Asigurari – GRATIS – Asigurare de viata

* in functie de vechimea si continuitatea in munca, comportamentul de plata, incasarea salariului , pensiei intr-un cont la BCR

** pentru consolidari de credite de la alte Banci cu credite de la BCR

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)