BCR anunta ca 10.000 de clienti au semnat deja bancii de reducere a ratelor lunare, in medie cu 20%, in cadrul campaniei Scade Rata. Clientii care au acceptat oferta BCR, pana in acest moment, sunt preponderent barbati (66%), de 44 ani (varsta medie la data refinantarii creditului), din mediul urban (Bucuresti), casatoriti (82%), cu studii universitare si venituri peste medie. Sunt de profesie ingineri, economisti sau functionari publici, care apreciaza ofertele concise si rezultatele rapide. Cunostintele lor financiare sunt bune si foarte bune, cunosc si utilizeaza produsele bancare (utilizeaza, in medie, 3 produse bancare) fiind axati pe platile prin intermediul internet banking-ului. Este un client atent la cheltuielile lunare, dar si la avantajele pe care le obtine in urma colaborarii cu banca.

10.000 de clienti cu credite ipotecare au acceptat propunerea bancii, in 45 de zile. Reprezentantii BCR au declarat ca de acesta oferta a demarat la 1 septembrie si de ea vor putea beneficia peste 50.000 de clienti

„10.000 de clienti se bucura deja de rate reduse, apreciind strategia BCR de scadere a ratei de credit si modul pro-activ in care noua oferta include comisioane ZERO (de analiza, de administrare), precum si o asigurare de viata gratuita.

Campania SCADE RATA este un pas important pe care BCR doreste sa-l faca in consolidarea relatiei cu clientii sai”, a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte Executiv Retail&Private Banking, BCR, intr-un comunicat de presa remis BankingNews.ro

BCR ofera clientilor cu credite imobiliare posibilitatea de a beneficia de o dobanda fixa pe 5 ani de 4,95%/an, iar celor cu credite de nevoi personale cu ipoteca o dobanda de 5,95%/an. Dupa aceasta perioada, dobanda va fi calculata la ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 3%, respectiv +4% pentru clientii cu garantie imobiliara.

Gabriela DINU

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)