BCR, cea mai mare banca de pe piata, va trebui sa recurga mai mult la programul de finantare de pe piata externa de 3 mld. euro pe care l-a lansat in 2009 pentru ca businessul de baza din România trebuie finantat local, spune Andreas Treichl, seful Erste Group intr-un inteviu acordat www.ZF.ro
De asemenea, are asteptari mari de la noii sefi care se vor instala la BCR de la 1 aprilie, in frunte cu cehul Tomas Spurny pe postul de CEO. “S-a facut mult la BCR, managementul a luat masuri bune, doar ca unele lucruri inca nu functioneaza.”. Treichl explica rezultatele lente ale restructurarii BCR prin aparitia neasteptata a crizei, care a dat peste cap toate planurile austriecilor si a pus o presiune uriasa pe businessul local.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)