BCR sprijina firmele nou infiintate printr-o oferta speciala de costuri – comisioane ZERO pentru o perioada de 12 luni de la inceperea efectiva a activitatii. BCR ofera, pentru un an de zile de la data activarii relatiei cu BCR, comisioane ZERO pentru:

deschiderea si administrarea lunara a contului
administrarea cardului de debit in lei
administrarea serviciului de internet banking- Click/Business 24 Banking BCR
tranzactiile nationale in lei prin Click 24 Banking BCR, cu exceptia comisioanelor TransFond/BNR
serviciul BCR SMS Alert
incasarile prin ordine de plata

„Companiile start-up au nevoie de sustinere in prima perioada a existentei lor comerciale. Oferta BCR este cea mai avantajoasa din piata si dovedeste ca sustinem acest sector si ne dorim sa contribuim la dezvoltarea sa. Pentru ca stim ca afacerile nu incep din prima zi de constituire a companiei, la BCR cele 12 luni de comisioane 0 se scurg de la momentul in care clientii isi incep efectiv activitatea cu noi. Pentru firmele non-clienti BCR, cu o vechime mai mare de 12 luni, care isi doresc sa testeze relatia cu BCR, banca ofera comisioane ZERO pentru o perioada de 3 luni de zile”, a declarat Magda Sandulescu – Director Executiv Managementul Segmentelor Retail, BCR.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)