Banca Transilvania plusează și adaugă noi oferte disponibile vineri, 15 noiembrie, cu ocazia BANK Friday: cele mai ieftine credite de nevoi personale.

Prin campania de shopping bancar online BANK Friday, Banca Transilvania vine cu cele mai ieftine împrumuturi din oferta sa. Aceasta are loc vineri, în 15 noiembrie, în intervalul orar 9.00 – 23.59.

Clienții pot lua un astfel de împrumut pentru destinații dintre cele mai diverse: amenajarea locuinței, achiziționare autoturism, alte proiecte personale.

BT vine cu discounturi şi pentru clienții BT Italia, la creditul de consum în euro şi la creditul imobiliar/ipotecar. Pe lângă dobânda avantajoasă, comisionul de analiză şi taxa de evaluare sunt zero.

Acum câteva zile, Banca Transilvania a anunțat, tot în cadrul BANK Friday, oferta de leasing cu dobândă 0%, comision lunar de gestiune zero pentru autoturisme full electrice noi şi asigurare la cota preferențială de 2,5%.

BANK Friday 2019 va aduce şi alte reduceri, facilități atractive şi gratuități la produse şi servicii BT.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)