Garanti BBVA

De Black Friday, Garanti BBVA dă șansa companiilor să își reducă costurile bancare și, totodată, să obțină câștiguri semnificative, datorită dobânzilor atractive oferite în această perioadă la produsele de economisire.

Banca  derulează, până pe 29 noiembrie, campania de reduceri de Black Friday 2022 și le oferă clienților companii o serie de extra-beneficii pentru afacerile lor. Ofertele de Black Friday includ o serie de avantaje, printre care ZERO comision de acordare la credite, ZERO comisioane pentru plățile online și un superbonus de dobândă pentru depozitele deschise prin serviciul Garanti BBVA Online/Mobile.

Și în 2022, Garanti BBVA a lansat campania de super oferte de Black Friday destinată atât clienților existenți, cât și potențialilor clienți, și le dă șansa acestora să beneficieze de cele mai mari reduceri din an.

Andreea Popovici: Este un moment bun pentru planificarea atentă a bugetelor pentru anul viitor

”Dacă pe cei mai mulți dintre noi finalul de an ne duce cu gândul la sărbătorile de iarnă, pentru clienții IMM, aceeași perioadă reprezintă un moment bun pentru planificarea atentă a bugetelor pentru anul viitor, așadar orice ofertă care îi ajută să-și eficientizeze costurile sau să-și dezvolte afacerea este un cadou binevenit. De aceea, am ales ales acest moment pentru a lansa oferte noi, dedicate, atât clienților existenți, cât și potențiali, fie că vorbim de produse de economisire, credite, tranzacții online sau la POS.” – a declarat Andreea Popovici – Director Dezvoltare Produse și Planificare Stategică – Commercial & SME Banking Garanti BBVA.

Cele mai importante beneficii oferite de Garanti BBVA în cadrul campaniei de reduceri de Black Friday sunt următoarele:

• Comisioane ZERO pentru plățile online în lei, timp de 12 luni, la deschiderea contului curent/activarea serviciul Garanti BBVA Online/Mobile în perioada 11–29 noiembrie 2022;
• ZERO comision de acordare și dobânzi avantajoase la accesarea unui credit în perioada 11 – 29 noiembrie 2022;
• +1% Superbonus de dobânda față de cea standard la deschiderea unui depozit în lei prin Garanti BBVA Online/Mobile, în perioada 11 – 29 noiembrie 2022;
• Comisioane reduse pentru acceptarea la plata a cardurilor la terminalele Garanti BBVA pentru cei care instalează un POS în perioada 11 – 29 noiembrie 2022.

Mai multe detalii sunt disponibile în cea mai apropiată agenție, pe site-ul băncii www.garantibbva.ro sau puteţi solicita informații suplimentare la blackfriday@garantibbva.ro.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)