Garanti Bank l-a numit pe Bogdan Neacsu in functia de Director General Adjunct, responsabil de coordonarea activitatilor Ariei Risc: Risc Management, Control Permanent, Compliance si Guvernanta Corporativa, se arata intr-un comunicat de presa remis de institutia de credit.

Acesta isi va exercita noile responsabilitati dupa finalizarea procesului de autorizare al BNR, urmand sa contribuie la cresterea sustenabila a Garanti Bank in sistemul financiar-bancar romanesc si la dezvoltarea pietei.

Bogdan Neacsu vine cu o experienta de peste 10 ani in domeniul bancar, detinand anterior functia de Chief Risk Officer si membru al Directoratului la Volksbank Romania.

„Bogdan Neacsu are o experienta vasta pe zona de risc bancar, iar aportul sau in cadrul Garanti Bank va fi cu siguranta unul semnificativ. Avem certitudinea ca va contribui la aplicarea filozofiei Garanti la cele mai inalte standarde”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank.

Noul Director General Adjunct al Garanti Bank a absolvit Facultatea de Finante Banci din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti in anul 2002. Si-a dezvoltat cariera in principal in zona de risc si control. in 2004 a fost numit economist in cadrul Directiei Reglementare si Autorizare, Serviciul Reglementare prudentiala bancara din Banca Nationala a Romaniei. Ulterior, a ocupat diverse functii de management in ariile de risc ale mai altor banci.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)