Garanti Bank, a lansat o noua oferta oferta pentru noii posesori de Bonus Card. Daca clientii opteaza un card în oricare dintre variantele Classic, Gold, Platinum sau WWF, ce a fost aprobat până la data de 30 decembrie 2015, vor beneficia de dobanda zero până pe 29 februarie 2016, la toate cumpărăturile efectuate în magazine fizice sau online, locale sau internaționale.

“Garanti Bank pune foarte mult accent pe câștigarea și menținerea încrederii clienților. Facem acest lucru oferind produse și servicii financiare de înaltă calitate, care pot satisface nevoile complexe ale clienților noștri. Prin această ofertă ne-am dorit să punem la dispoziția clienților, pe lângă toate avantajele Bonus Cardului și beneficiile care să le permită să nu-și mai amâne dorințele și să nu-și mai limiteze în niciun fel visurile, măcar pentru o perioadă. Astfel, noii posesori Bonus Card pot face orice fel de cumpărături, la orice comerciant, oriunde în lume, fără a li se calcula dobândă până la finalul lunii februarie 2016, chiar dacă aleg să achite lunar doar sumă minimă de plată. Cu Bonus Card, clienții pot să se bucure acum de tot ce-și doresc și să ramburseze sumele utilizate abia în primăvară, fără să plătească dobândă”, a declarat Emre Unal – Director Carduri, Garanti Bank.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)