Garanti Bank lanseaza Campania de Iarna Bonus Card, pana la 15 ianuarie 2013, prin care isi rasplateste clientii cu extra-beneficii la cumparaturi. Prin aceasta campanie, clientii Bonus Card Classic beneficiaza de trei rate fara dobanda la cumparaturi de minimum 150 lei efectuate in benzinarii, supermarketuri, online sau in strainatate, in timp ce posesorii de Bonus Card Gold sau Platinum se bucura de cinci rate fara dobanda pentru orice achizitioneaza online sau in strainatate in valoare de minimum 500 de lei.

„Dorim sa indeplinim cat mai multe dintre visurile clientilor nostri, fie ca vor sa cumpere online cadourile pentru cei dragi, fie sa aiba o masa plina de bunatati sau sa plece cu masina in vacanta de Sarbatori. Pentru clientii Garanti Bank, Bonus Card este o modalitate eficienta de a-si implini dorintele”, spune Eleni Skoura, Cards & Marketing Director Garanti Bank.

Bonus Card este un card de credit unic in Romania prin beneficiile pe care le aduce: rate fara dobanda la comercianti, bonus la cumparaturi, cumparaturi gratuite din bonusul acumulat in reteaua magazinelor partenere.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)