BRD lanseaza o promomtie pentru creditul de nevoi personale in lei. Cei care solicita acest credit pana pe 15 mai 2013 beneficiaza de avantajele campaniei promotionale la finalul careia se vor acorda cinci premii de cate 15.000 de lei. In plus, clientul isi poate defini, la acordarea creditului, o perioada de gratie partiala de pana la sase luni – nu neaparat consecutive – in care efortul lunar este diminuat. De asemenea, clientii care achizitioneaza in aceeasi perioada un card de credit Punct Card nu vor plati comisionul de analiza a dosarului.
BRD acorda creditul Expresso pe o perioada de maximum cinci ani (inclusiv perioada de gratie). Dobanda fixa pentru acest tip de finantare este de 7,25% pe an.

Cu titlu de exemplu, DAE este de 14,76% la un credit de 15.000 lei.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)