Clientii BRD Finance, compania de finantari pentru consum a BRD, pot plati in rate fara dobanda cumparaturile efectuate cu cardurile de credit in reteaua de magazine Carrefour pana la sfarsitul lunii aprilie. Ei nu platesc dobanda daca platesc rata lunara in perioada de gratie si nici comisionul anual, potrivit BRD.

Un avantaj promovat in aceasta perioada de BRD se refera la clientii care achita cumparaturile realizate in hipermarketurile Carrefour prin intermediul cardului Carrefour (MasterCard sau privativ), ce primesc un discount de 5% la fiecare tranzactie cu plata in rate. Promotia este valabila in perioada 09.03 – 30.04.2011.

BRD e singura banca care te “premiaza” daca retragi  bani de la ATM

O alta promotie anunta ca fiecare posesor de card Carrefour MasterCard (ce permite facilitatea retragerii de numerar de la bancomatele care afiseaza sigla MasterCard), care a efectuat prin intermediul acestui card o retragere de numerar de minim 400 lei de la oricare din ATM-urile de pe teritoriul Romaniei, in perioada 22.03.2012 – 30.04.2012, i se acorda un cupon de magazin in valoare de 40 lei utilizabil in reteaua hipermarketurilor Carrefour.

Cupoanele se vor acorda cu conditia ca la data extragerii informatiilor din sistem, statusul cardului sa fie “activ” (nu inchis sau in proces de inchidere) si sa nu fie nicio restanta curenta la plata. In cazul retragerilor de la ATM, suma va fi achitata in sume minime lunare, iar dobanda va fi calculata incepand din ziua tranzactiei.

Clientii BRD  vor primi un singur cupon de 40 lei, chiar daca in perioada campaniei au fost efectuate mai multe tranzactii de retragere de la ATM in valoare individuala de minim 400 lei.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)