Carrefour si BRD Finance lanseaza pentru clientii sai o promotie: rate fara dobanda la achizitia de electrocasnice. Banca ofera clientilor sai 11 sau 18 rate fara dobanda, disponibile atat la utilizarea, cat si la emiterea cardului co-branded Carrefour MasterCard, emis impreuna cu Carrefour.

Destinate sa faciliteze accesul la produse electronice si electrocasnice noi, in contextul in care bugetul personal este dedicat preponderent concediilor de vara, promotiile speciale “11 si 18 rate fara dobanda” sunt disponibile atat pentru clientii noi, cat si pentru clientii existenti de card Carrefour, in reteaua nationala de hypermarket-uri (exceptie: Carrefour Unirii).

In perioada 14.06-11.07.2012, clientii care doresc sa achizitioneze produse electronice/electrocasnice in valoare minima de 500 de lei, pot beneficia pe loc de promotia “11 rate fara dobanda”, chiar dupa momentul semnarii contractului de card Carrefour MasterCard, direct in magazin. Posesorii existenti de card au in plus avantajul ca pot utiliza aceasta facilitate pe card la plata cumparaturilor la POS-urile de la Casa Info, indiferent de valoarea acestora.

Exclusiv pentru achizitia de televizoare marca Sony, tot in timpul perioadei aniversare, mai precis intre 14.06-27.06.12, clientii noi sau existenti de card Carrefour au sansa de a rambursa contravaloarea in regimul promotiei “18 rate fara dobanda”.

Pe langa promotiile speciale tip rate fara dobanda, posesorii cardurilor Carrefour se bucura permanent de avantaje la utilizarea cardului in reteaua retailerului, cum ar fi: 3% bani inapoi pe card, cadou dulce aniversar, 4/8 rate fixe, asigurari optionale de viata si asigurari facultative privind protectia cardului sau a bunurilor, etc.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)