Pentru al doilea an consecutiv, BRD-Groupe Société Générale este prima banca din Romania care semneaza conventia tripartita cu APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura) si FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural), în vederea  acordarii de credite beneficiarilor subventiilor pe suprafata (SAPS), se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Un element de noutate pe care îl aduce recent semnatul acord este reprezentat de majorarea avansului obtinut de clienti, de la 80% pana la 90% din valoarea sumelor de încasat, certificate prin Adeverinta APIA.

Pe langa avansul sporit, un alt avantaj pentru clientii BRD este reprezentat de documentatia simplificata, creditul fiind pus la dispozitie dupa prezentarea adeverintei APIA.

BRD îsi reconfirma astfel statutul de partener al sectorului agricol, preocuparea constanta a bancii pentru acest segment fiind reprezentata de diversificarea portofoliului de produse capabile sa raspunda nevoilor tot mai complexe ale fermierilor din Romania.

BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)