BRD ofera pana la 15 septembrie un pachet de produse si servicii de sezon, conceput special pentru a oferi clientilor si mai multa flexibilitate in relatia cu banca, ajutandu-i sa gestioneze de oriunde conturile bancare in perioada de vacanta. „Pachetul de vara” asigura accesul la o gama larga de produse si servicii utile in concediu, in conditii promotionale, cu reduceri si gratuitati, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Noul pachet include un cont curent cu card MasterCard atasat, asigurare de calatorie gratuita pentru protectie pe toata durata voiajului, asigurare Confort pentru card, in caz de pierdere sau furt, precum si servicii de banca la distanta gratuite (internet, telefon, SMS banking). Astfel, clientul isi poate verifica oricand situatia conturilor, poate efectua plati in orice moment si nu trebuie sa se preocupe suplimentar de achizitia unei asigurari de calatorie. Optional, pentru cheltuieli neprevazute de vacanta sau mai multe cumparaturi, clientul poate avea acces la un descoperit de cont cu dobanda promotionala, valabila exclusiv in cadrul pachetului de vara.

Pachetul, disponibil la pretul de numai 4 lei sau 1 euro pe luna, cuprinde operatiuni curente gratuite, precum si posibilitatea de a personaliza cardul cu fotografia preferata.

„Dorim sa acoperim toata gama de nevoi pe care clientii le pot avea, iar oferta speciala de vara vine in intampinarea necesitatilor bancare specifice din timpul calatoriilor si vacantelor, atunci cand clientii au nevoie de servicii simple si la indemana”, a spus Gigi Marinel, Director General adjunct al BRD, coordonator al retailului.

BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)