BT este partenerul principal al echipelor U19, U18, U17, U16, U15 şi susţine, de asemenea, U21.

Banca Transilvania devine partenerul oficial al fotbalului românesc printr-un parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal pentru susţinerea echipelor naţionale de juniori. BT este partenerul principal al echipelor U19, U18, U17, U16, U15 şi susţine, de asemenea, U21, calificată la Campionatul European de Fotbal (EURO 2021). Meciul de debut are loc miercuri, în 24 martie a.c., la Budapesta.

„Banca Transilvania se implică în fotbal, dar de fapt nu ne implicăm doar în fotbal, ci investim în viitor, în naţionalele U21. Nu suntem «o bancă», ci banca antreprenorilor români, iar antreprenorii şi băietii de la tineret seamănă. Toţi au trecut de juniorat, trag tare şi au foamea succesului, pe care îl obţin cei cu gândul la muncă şi investesc în rezultate. La antreprenori şi la tineret important este să vedem că România creşte curajos. Să creştem curajos, România!” declară Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania, într-un comunicat de presă.

“Este o adevărată mândrie să aducem în familia fotbalului românesc un partener precum Banca Transilvania, liderul de piață din domeniul bancar din România și cea mai mare bancă din Europa de Sud-Est. Un brand național important vine alături de tricolorii U21 înainte de marea provocare din cariera lor, turneul final din Ungaria și Slovenia. Mai mult decât atât, BT va fi sponsor principal pentru toate reprezentativele de juniori, alegând astfel să investească în viitorul fotbalului românesc. Valorile care ne unesc sunt curaj, respect, etică și responsabilitate, valori pe care le împărtășim și pe care ne dorim să le sădim împreună și tinerilor tricolori. În plus, prin acest parteneriat, se pun bazele și unui nou concept în fotbalul românesc prin dezvoltarea unui curs de educație financiară pentru tinerii fotbalişti”, spune și Răzvan Burleanu, Președinte, Federația Română de Fotbal.

Mesajul BT şi al Federaţiei Române de Fotbal, live de azi la televiziuni şi în online, este Să creştem curajos, România!
Banca Transilvania susţine şi alte sporturi din România, cum ar fi baschetul, tenisul şi auto-moto.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)