Scott Bilker a aplicat pentru prima data pentru un card de credit la sfarsitul anilor ’80, cand a realizat ca ar trebui sa imprumute bani pentru a-si plati facturile de scolarizare. Eforturile sale de a evita plata de dobanzi si de a gasi cele mai bune oferte cu un scor bun si rapid, au adus in buzunarul sau un portofel gras.

“Am stiut ca e scump sa utilizezi carduri de credit si a trebuit sa gaseasc o modalitate de a minimiza costurile”, spune el. Cautarea lui pentru cele mai bune oferte, impreuna cu dorinta sa de a dovedi ar putea obtine in continuare imprumuturi de la banci, a dus la acumularea de inca 20 conturi si asa a adunat mai mult de 80 de carduri pana in 2007. “Nu am ratat o plata in viata mea”, se lauda posesorul, adaugand ca scorul lui de credit a fost mereu in regula.

In prezent, Bilker are 50 de carduri de credit la dispozitia sa, cu  o suma a creditului de 250.000 dolari! (Pentru a fi corecti, chiar daca acest arsenal de carduri este formidabil, nu reprezinta cel mai mare numar de carduri din existenta Guinness World Record, care este detinut de un client cu 1.500 de carduri).

Contrar la ceea ce unii ar putea crede, spune el, o tona de carduri de credit nu duc neaparat la datorii masive!

Citeste in Business Insider cum a reusit sa le obtina cele 50 de carduri de credit si ce fel de instrumente de plata prefera Scott Bilker…

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)