Banca Transilvania face încă un pas pentru a contribui la creşterea gradului de digitalizare prin lansarea platformei online BT Tichet, unde companiile pot comanda online Carduri de masă BT, care să înlocuiască bonurile de masă tipărite, se menționează într-un comunicat de presă remis de instituția de credit.

Primul pas pentru o companie care doreşte carduri de masă pentru angajaţi este semnarea cu Banca Transilvania a unei convenţii. Ulterior, compania va avea acces la aplicația web BT Tichet prin care optează online pentru emitere de Carduri de masă BT, cu primire la sediile proprii, prin curier, solicită reemiterea Cardurilor de masă BT sau a PIN-urilor, respectiv accesează facturile de viramente de tichete efectuate pe aceste carduri.

Cardul de masă este destinat cumpărării de alimente şi plăţii consumaţiei la magazinele alimentare şi restaurantele din România. Poate fi obţinut exclusiv prin angajator dacă se numără printre instituţiile care oferă angajaţilor tichete de masă ca beneficiu extra-salarial, indiferent dacă angajații sunt sau nu clienți BT. Pe lângă cardul fizic, clienţii pot avea inclusiv versiunea digitală a acestuia prin înrolarea în aplicaţia BT Pay ori Apple Pay pentru plăţi cu telefonul, verificarea tranzacţiilor efectuate şi verificarea sumelor de pe card.

Pentru clienții persoane fizice, Banca Transilvania are astfel o soluție completă: cardul de salarii (cardul de debit BT Visa Classic) şi cardul de masă în format fizic sau digital, prin înrolarea în BT Pay.

Ce înseamnă pentru angajatori platforma BT Tichet:

  • Simplitate şi rapiditate în achiziția de carduri de masă pentru angajați, prin comandarea online a cardurilor de masă;
  • Livrarea cardurilor la sediile angajatorilor, prin curier, fără necesitatea unei vizite la bancă;
  • Monitorizarea şi gestionarea cardurilor de masă direct din platformă.

Ce înseamnă Cardul de masă pentru clienţi:

  • Un mod simplu de a face cumpărături la comercianţi – cu cardul sau cu telefonul – la comercianţii parteneri BT;
  • Flexibilitate la cumpărături pentru că valoarea acestora nu depinde de valoarea unui bon de masă clasic.
  • Posibilitatea de administrare online a cardurilor prin aplicaţia BT Pay: blocarea sau deblocarea cardurilor în cazul pierderii sau furtului lor, vizualizarea soldului disponibil pe card şi a istoricului de tranzacții efectuate cu cardul, dar şi modificarea limitelor de tranzacționare.
  • Pentru că este un card de masă, banii nu pot fi retraşi sau transferaţi. Cardul nu poate fi alimentat cu alte sume.
Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)