Credit Europe Bank si Decathlon faciliteaza achizitionarea articolelor sportive prin CardAvantaj, incepand cu data de 10 septembrie. Decathlon este primul distribuitor major de echipamente sportive din Romania care devine partener CardAvantaj, alegand sa ofere clientilor sai posibilitatea de a achizitiona produse in rate, fara dobanda, prin intermediul celui mai popular card de cumparaturi de pe piata.

Posesorii de CardAvantaj vor putea opta pentru doua sau trei rate daca achizitioneaza produse in valoare de minim 300 de RON. Totodata, in primele 6 luni, clientii Decathlon utilizatori de CardAvantaj vor avea la dispozitie o oferta speciala de achizitie in 5 rate fara dobanda.

“Continuam sa crestem grupul partenerilor CardAvantaj, care numara aproximativ 10.000 de puncte de vanzare, prin intermediul Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Romania. intregim astfel oportunitatile de retail oferite utilizatorilor de CardAvantaj in conditiile in care cunoastem afinitatea publicului pentru articolele sportive in Romania, facilitand accesul cumparatorilor la echipamentele dorite”, a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail Officer Credit Europe Bank.

„Decathlon continua sa ofere noi servicii care sprijina indeplinirea obiectivului de a face sportul accesibil cat mai multor romani”, a declarat Eric Mazillier, Director General al Decathlon Romania.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)