Millennium Bank reduce dobanda anuala pentru cardurile de credit la 14,9% pentru primele sase luni de la emiterea cardului, atat pentru retragerile de la bancomate, cat si pentru tranzactiile la comercianti. Clientii pot beneficia de aceasta facilitate aplicand pentru un nou card de credit Visa Classic sau Visa Gold.

Banca anunta ca a redus si dobanzile standard care se aplica dupa primele sase luni, la 22% pe an pentru cardurile de credit Visa Gold si la 28% pentru Visa Classic. Aceste dobanzi sunt valabile atat pentru tranzactiile la comercianti, cat si pentru retragerile de la ATM-uri.

De asemenea, clientii pot primi 100 de lei bonus daca isi deschid un Depozit Chibzuit de Vacanta – care ofera o dobanda de pana la 6,5% pentru economiile in lei pe trei luni – sau contracteaza un Credit de nevoi personale ori un Credit de investitii imobiliare pana pe 30 septembrie 2013 si apoi achizitioneaza un card de credit pe care il activeaza in termen de 90 de zile. Regulamentul campaniei este disponibil pe www.millenniumbank.ro si in sucursale.

Aceste noi caracteristici completeaza beneficiile cardurilor de credit Millennium Bank, care includ facilitatea Rate cu Dobanda Zero pentru cumparaturi efectuate la orice comerciant din tara si din strainatate, lansata in premiera pe piata din Romania. Clientii nu sunt restrictionati la o anumita retea de comercianti parteneri si pot accesa aceasta facilitate la oricare dintre cei 30 de milioane de comercianti din 200 de tari care accepta plati cu cardurile Visa. in plus, banca rasplateste cu un bonus de 50 de lei toti detinatorii de carduri de credit care recomanda noi clienti pentru acest produs, precum si persoanele recomandate care achizitioneaza carduri de credit.

Clientii care aplica pentru carduri de credit Millennium Bank au si optiunea de a refinanta un card de credit si/sau un descoperit de cont de la alte banci, cu numai 12% dobanda anuala.
De asemenea, clientii bancii mai beneficiaza de reduceri de pana la 30% pentru toate cardurile de debit si de credit la plata bunurilor si serviciilor achizitionate de la comerciantii parteneri ai bancii, prin intermediul Programului Discount.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)