UniCredit Tiriac Bank a lansat doua produse exclusiviste: un card de credit adresat clientilor din segmentul Corporate, respectiv un nou card de debit adresat clientilor de Private Banking: MasterCard Corporate Credit Card si MasterCard Platinum Debit Card, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

MasterCard Corporate Credit Card este un produs inovativ, menit sa ii ajute pe actionarii sau managerii  companiilor cliente printr-o gestionare mai buna si mai flexibila a fluxurilor de cheltuieli de zi cu zi.

Cardul de debit Platinum a fost creat pentru clientii de Private Banking, in scopul de a le oferi mai multe beneficii, atat in relatia cu banca dar si in viata cotidiana.

Ambele produse au in spate un sofisticat program de beneficii, diferentiat in functie de categoria de clienti vizata, care include accesul la discount-uri Premium, in saloanele VIP ale aeroporturilor internationale sau la asigurari de calatorie performante.

[quote_left]NOU: Studiul de piata ”Topul bancilor pe piata de carduri in 2011”, care valoreaza 39 EURO, prezinta informatii unicat despre segmentul de profil. Pentru detalii si comenzi da click AICI.[/quote_left]« Cele doua produse noi vin sa completeze experienta bancara pe care UniCredit Tiriac Bank o ofera clientilor din categoriile Corporate sau Private Banking. Pentru noi este foarte important sa le furnizam solutii si beneficii financiare reale, iar in acelasi timp sa fim un adevarat partener, sa le putem oferi consiliere si asistenta de fiecare data cand clientii nostri au nevoie », a subliniat Marco Esposito, Vicepresedinte executiv responsabil pentru Divizia Corporate Investment Banking & Private Banking in cadrul UniCredit Tiriac Bank.

« În plus faţa de caracteristicile pe care UniCredit Ţiriac Bank le-a pus laolalta pentru a crea doua programe de carduri relevante pentru companii şi clienţii individuali de private banking, produsele prezentate astazi vin cu o serie de avantaje datorita programului MasterCard Elite. De fiecare data când utilizeaza cardul în magazinele partenere din România, clienţii au parte de reduceri de pâna la 30% sau bonusuri, cum ar fi experienţe privilegiate, servicii suplimentare ori consiliere. Toate aceste beneficii transforma cardurile lansate de UniCredit Ţiriac Bank în produse mult mai avantajoase faţa de ce însemna, cu ceva timp în urma, un card de companie sau unul de debit premium în România », a spus Cosmin Vladimirescu, Country Manager România şi Moldova, MasterCard Europe.

MasterCard Corporate Credit Card

Caracteristici bancare

Este un card de credit Premium, embosat, cu chip, cu perioada de gratie, emis sub sigla MasterCard, adresat clientilor Corporate.
Data scadentei pentru acest produs este 15 ale fiecarei luni, iar suma de rambursat lunar este de minimum 15% din creditul utilizat + 100% dobanzi + 100%  comisioane . Perioada de gratie poate fi de pana la 45 de zile*.
Limita de creditare este de minimum 200 EUR, maximum 5.000 EUR/card in limita a 250.000 EUR/companie.
De asemenea, limitele zilnice de tranzactionare sunt de  10.000 RON/card pentru utilizarea la bancomat si de 17.000 RON/card pentru tranzactiile efectuate direct cu cardul la comercianti (POS).
Un avantaj foarte important, care asigura transparenta si un bun control al tranzactiilor este extrasul de cont, care este transmis atat companiei, cat si individual angajatilor detinatori de card.

MasterCard Platinum Debit Card

Caracteristici bancare

Este un instrument de debit Premium, embosat, cu chip, emis sub sigla MasterCard. Clientii de Private Banking care beneficiaza de acest produs au parte de o serie de avantaje, precum limitele de tranzactionare mai ample: 20.000 lei/zi, 20 de tranzactii/ zi, atat pentru plata la comercianti (POS), cat si pentru bancomate, cu posibilitatea de modificare la cererea clientului. De asemenea, se pot atasa pana la 5 conturi curente, in urmatoarele valute: automat lei, EUR, USD, GBP si la cerere  CHF. De asemenea, se pot emite, la cerere, unul sau mai multe carduri suplimentare pentru conturile aceluiasi client.

Programe de beneficii atasate noilor produse

Beneficii comune celor doua carduri :
·    Protecţie împotriva accidentelor de calatorie in strainatate cu consecinţe grave. Acest program este oferit gratuit de UniCredit Tiriac Bank în parteneriat cu CHARTIS România şi ofera asigurare disponibila în caz de calatorii în afara României, pe o perioada de cel mult 60 de zile consecutive de la data plecarii
·    Asistenta medicala 24 de ore din 24, pentru calatoriile in strainatate
·    Asigurare “Card Protect” de la Chartis Romania
·    Reduceri la comerciantii parteneri ai UniCredit Tiriac Bank sau MasterCard, prin intermediul unor programe exclusiviste, precum programul Ellite oferit de MasterCard in plan local
·    Prin Programul Priority Pass, posesorul cardului are acces gratuit în peste 600 de saloane VIP ale aeroporturilor din întreaga lume. In Romania, accesul este asigurat pentru lounge-urile din Cluj-Napoca si Timisoara
In plus, UniCredit Tiriac Bank ofera acces gratuit in propriul lounge din Aeroportul Henri Coanda
·     Indiferent de opţiunea detinatorului de card pentru o companie aeriana, clasa de zbor sau apartenenţa la alte programe de loialitate, saloanele VIP participante în Programul Priority Pass ofera un mediu placut în care clientul poate lucra sau pur si simplu se poate relaxa în timpul calatoriilor.
Beneficii extra MasterCard Corporate Credit Card:

·    Un avantaj exclusivist oferit cu ajutorul Cardulului Corporate este asigurarea ocupationala, care permite acoperirea riscului de accident de munca pe teritoriul Romaniei, una dintre putinele atasate unui card pe piata din Romania.
·    Posesorii cardurilor beneficiaza de asigurarea de calatorie daca au utilizat cardul in ultimele 3 luni inainte de producerea unuia dintre evenimentele asigurate.
Beneficii extra MasterCard Platinum Debit Card:

·    Asigurare si acces la serviciul de asistenta la domiciliu furnizat de Mondial Assistance
·    Program de discount in reteaua de Sanatate Regina Maria
·    In plus, programul MasterCard Premium Collection ofera detinatorilor de carduri Platinum reduceri exclusive in cadrul unei retele de parteneri la nivel international.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)