Publicatia online www.bankingnews.ro prezinta in cadrul sectiunii ”Studii de piata” rapoarte ale activitatii bancilor din Romania, alcatuind clasamente pe diverse segmente de piata. Cele mai interesante analize, disponibile contra cost AICI, ofera – in exclusivitate – informatii unicat despre bilantul institutiilor de credit pe carduri, Internet Banking si private banking.

Analiza “Top banci pe Internet Banking” prezinta amanunte despre evolutia portofoliilor de profil a 17 banci autohtone: BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, Alpha Bank, Bancpost, ING Bank, Banca Romaneasca, Garanti Bank, Libra Bank, Romanian International Bank, Banca Comerciala Carpatica, Millennium Bank, OTP Bank, ProCredit Bank si Bank of Cyprus. Pentru a achizitiona studiul de piata, care valoreaza 39 euro, CLICK AICI pentru a realiza plata cu cardul.

Studiul de piata “Cum isi impart bancile piata de private banking” prezinta amanunte despre portofoliile de profil ale BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, ING Bank, RBS Romania, Citibank, OTP Bank si Banca Romaneasca. Pentru a achizitiona studiul de piata, care valoreaza 27 EURO, da click pe butonul ”CUMPARA” pentru a realiza plata cu cardul.

Studiul de piata “Topul bancilor pe piata de carduri in 2011” aduce in prim-plan amanunte despre portofoliile de carduri administrate de 16 banci cuprinse in analiza (BCR, BRD, Banca Transilvania, CEC Bank, Raiffeisen Bank, ING Bank, Bancpost, Alpha Bank, RBS Romania, OTP Bank, Garanti Bank, Banca Romaneasca, Millennium Bank, Intesa Sanpaolo Bank, Romanian International Bank, Bank of Cyprus. Pentru a achizitiona studiul de piata, care valoreaza 39 EURO, da click pe butonul ”CUMPARA” pentru a realiza plata cu cardul.

Materialele pot fi achitate prin intermediul portalului securizat PayPal cu ajutorul platii online cu cardul bancar. PayPal asigura siguranta tranzactiei fiind unul din cei mai mari furnizori de servicii de plata prin Internet. Studiile de piata comandate vor fi livrate prin email, in format PDF, de indata ce plata dumneavoastra a fost confirmata.

De asemenea, o alta modalitate de plata este reprezentata de transferul bancar. Pentru a achita contravaloarea studiilor de piata dorite prin transfer bancar va rugam sa transmiteti o solicitare pentru emiterea unei facturi proforme la adresa de e-mail gabriela.dinu@bankingnews.ro, mentionand ca subiect numele studiului de piata dorit si notand datele de facturare ale cumparatorului (Nume, prenume, CNP si adresa in cazul persoanelor fizice sau Denumire, CUI, numar de inregistrare la Registrul Comertului, adresa, cont si banca pentru persoanele juridice).

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)