Bancpost, emitentul exclusiv al cardurilor de credit American Express® in Romania, si Dedeman, liderul national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, anunta incheierea unui parteneriat prin care toate cardurile emise sub sigla American Express® sunt acceptate la plata prin terminalele POS ale Bancpost instalate in cele 37 de magazine ale retailerului roman.

Posesorii de carduri de credit American Express emise in Romania beneficiaza de avantaje suplimentare.

Cardurile American Express® Green si Gold permit efectuarea de cumparaturi in 3 Rate fara Dobanda, precum si recuperarea a pana la 2% din valoarea cumparaturilor inapoi pe card, prin programul de loialitate asociat “Puncte Oriunde”.

Totodata, cardul EuroLine American Express®, emis de ERB Retail Services, ofera posibilitatea platii in 3 Rate fara Dobanda sau achitarea in 4 pana la 24 de Rate Usoare, cu o dobanda de doar 1% pe luna. Mai mult, pana pe 21 august 2014, posesorii de carduri EuroLine American Express® care achizitioneaza in magazinele Dedeman produse de peste 1.000 de lei prin sistemul de Rate Usoare beneficiaza de o promotie speciala. Astfel, clientii sunt inscrisi automat in tragerea la sorti pentru Premiul cel Mare in valoare de 3.000 de lei sau cele 3 Premii Lunare de 1.000 lei.

“Suntem incantati ca, prin colaborarea cu noul nostru partener, Dedeman, putem oferi clientilor nostri si mai multe optiuni pentru utilizarea cardurilor de credit American Express. Facilitatile multiple si programele de loialitate asociate au capacitatea de a creste optimismul consumatorilor si devin tot atatea argumente pentru clienti de a utiliza cu incredere aceste instrumente pentru achizitia avantajoasa a produselor si serviciilor dorite.” a declarat Alexandru Andrei, Head of Merchant Acquiring Business, Bancpost.

Cardurile Visa si MasterCard emise de Bancpost pot fi utilizate, ca si pana acum, la plata in magazinele Dedeman, iar posesorii cardurilor de credit Visa se pot bucura in plus de sistemul de Rate fara Dobanda.
Cardurile American Express® sunt acceptate la plata in toate cele peste 2.000 de locatii partenere care detin terminale POS instalate de Bancpost. Tranzactiile cu cardul realizate la comercianti prin terminalele POS nu presupun plata unui comision de catre clienti, indiferent de emitentul cardului.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)