In luna martie Banca Comerciala Carpatica ofera clientelor sale dobanzi mai mici la cardurile de credit. Promotia consta in reducerea cu 3 puncte procentuale a dobanzii standard pentru cardurile Visa Classic, Visa Smart si wwShopPing. Oferta este valabila pentru o perioada de 3 luni de la data acordarii acestora si se adreseaza doamnelor si domnisoarelor care solicita unul dintre aceste carduri incepand cu 01.03.2013 si pana in 29.03.2013.

„Luna martie, pe care in special femeile o asteapta nu doar pentru ca marcheaza primavara, dar si pentru ca este o luna dedicata lor, ne-a inspirat in lansarea promotiei prin care reducem dobanda standard la cardurile de credit cu 3 puncte procentuale. Ne dorim, astfel, sa inlesnim bucuria si emotia de a darui si vrem ca aceasta campanie sa fie un cadou pentru toate doamnele si domnisoarele„ declara Georgiana Coanda, Director General Adjunct BCC.

Cardurile de credit Visa Classic, Visa Smart si wwShopPing din portofoliul Bancii Comerciale Carpatica, ofera pe langa perioada extinsa de gratie, de pana la 55 de zile, si o serie de avantaje precum comisioane 0 la platile la comercianti, respectiv o serie de asigurari incluse pentru cumparaturi on-line: cel mai bun preţ, protecţia cumparaturilor şi siguranţa pe internet, acestea din urma oferite pentru Cardul de credit MasterCard wwShopPing. in plus, prin Visa Smart se pot refinanta cardurile de credit ale altor banci.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)