Banca Comerciala Carpatica este alaturi de clientii persoane fizice lansand doua noi promotii pentru creditele OneSmart si Casa 9, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii. Pentru cererile de credit de refinantare OneSmart depuse pana la data de 31 mai 2012, dobanda la creditele in lei este redusa cu aproape 1 punct procentual fata de dobanda standard, iar pentru solicitarile de credit imobiliar/ ipotecar Casa 9, reducerea de dobanda ajunge pana la aprox. 0,5 puncte procentuale fata de cea standard.

Astfel, pentru ambele credite solicitate in lei, Banca Comerciala Carpatica percepe o dobanda promotionala calculata in functie de ROBOR la 6 luni + marja fixa de 3.45%. Aceste promotii sunt valabile pentru toate cererile de credit depuse pana la data de 31 mai 2012. In cazul in care clientii beneficiaza de alte reduceri/promotii / discounturi aferente acestor credite, ei vor avea posibilitatea sa aleaga care campanie/promotie sa fie aplicabila solicitarii de acum.

“Nu suntem la prima campanie de costuri promotionale pentru creditele adresate clientilor persoane fizice pentru ca intelegem nevoile lor si ne straduim sa avem mereu o oferta cat mai atractiva de costuri. Promotiile se refera la creditele in lei, deoarece ne dorim sa urmam tendinta din piata si sa incurajam creditarea in moneda nationala, protejandu-ne clientii de riscul valutar. Acum, in prag de sarbatori, prin aceste promotii, contribuim si noi la mentinerea unui buget pozitiv pentru toti cei interesati de accesarea unui credit.”, afirma Georgiana Coanda, Director Executiv Retea Retail.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)