Imediat dupa Viata in sine, cea mai de pret pentru fiecare dintre noi este, fara indoiala, SANATATEA. Este surprinzator insa cum putem gandi ca se poate intampla ceva neprevazut autoturismului nostru si investim in asigurarea lui, dar nu luam in calcul faptul ca se poate intampla ceva rau cu sanatatea noastra.

Atunci cand achizitionez o asigurare de sanatate, nu inseamna ca nu ma mai pot imbolnavi. Asigurarea aduce insa protectia financiara, adica suma de bani de care am nevoie pentru a trece peste impasul creat de afectarea sanatatii si pentru a ma concentra doar pe refacere, vindecare.

Cand ne imbolnavim, primele intrebari sunt „Unde ma tratez?” si „Cu ce costuri?”. Daca aleg sa ma tratez in functie de costul pe care mi-l pot permite in momentul respectiv, s-ar putea ca acesta sa nu fie suficient pentru a ma insanatosi si sa nu am acces la cele mai bune tratamente si cei mai buni medici specialisti.

Tocmai de aceea, solutia este sa investesc in achizitia unei asigurari private de sanatate inainte ca aceasta sa imi fie afectata. Intocmai cum imi asigur masina sau casa inainte ca ceva sa le afecteze, la fel TREBUIE sa procedez si cu sanatatea mea si a familiei mele.

Practic, prin plata unei prime de asigurare pe care o stiu si mi-o pot permite luna de luna sau an de an, asigurarea de sanatate imi da posibilitatea sa imi aleg furnizorul medical cel mai potrivit, in functie de nevoile mele de tratament, fara a avea grija cheltuielilor cu acesta. Cel mai important lucru, pe care orice roman trebuie sa-l cunoasca, este ca poate cumpara o asigurare adaptata nevoilor sale si bugetului disponibil. Continuarea pe www.doctornews.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)