CEC Bank nu si-a indeplinit parametrii pe care si i-a asumat spune Ministrul Chitoriu. Ministrul Finantelor, a precizat, luni, la finalul audierilor de peste doua ore din Comisia de buget, ca nu a fost multumit de activitatea CEC Bank. Ministrul a propus o schimbare la nivelul managementului bancii, dar nu poate aprecia daca actualul presedinte al institutiei, Radu Ghetea, va ramane intr-o functie de conducere sau nu.

“Banca nu este pe profit, este pe pierdere, pierdere neta vorbim, creditarea e la un nivel de 93% din tinta asumata. Eu primeam zilnic indicatorii bancii ma intalneam lunar cu dl. presedinte Ghetea care imi prezenta indicatorii in asa fel incat totul parea tot mai bine de la o luna la alta. Vom opera modificari in statutul bancii”, a declarat ministrul Finantelor Daniel Chitoiu la iesirea de la audierile Comisiei care analizeaza activitatea CEC Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)