Continuand politica de diversificare a gamei de produse si servicii, CEC Bank a lansat Creditul pentru studii postuniversitare. Noul produs de creditare este destinat persoanelor fizice, absolventi ai unei forme de invatamant superior, in vederea achitarii taxelor pentru studii postuniversitare (MBA, studii de perfectionare, recalificare, doctorat, a doua facultate etc.).

Creditul se acorda in lei, pe o durata de maximum 7 ani. Nivelul maxim al creditului este de 65.000 lei, inclusiv, nefiind obligatorie constituirea aportului propriu.

Costurile aferente Creditului pentru studii postuniversitare sunt urmatoarele:
– dobanda variabila: 8,53% (ROBOR 3M + 4 p.p.);
– comision de analiza dosar: 100 lei;
– comision de administrare: 0,3%, aplicabil lunar la soldul curent al creditului;
– comision unic pentru servicii prestate la cererea clientilor: 100 lei.

“Creditul pentru studii se adreseaza absolventilor unei forme de invatamant superior care au fost acceptati la o universitate acreditata din tara sau din strainatate pentru efectuarea de studii post universitare. Prin aceasta lansare, CEC Bank continua strategia de extindere a gamei de produse si totodata de atragere de noi clienti”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)