CEC Bank deruleaza pana la data de 31.10.2016 o campanie promotionala la creditele de investitii in lei destinate persoanelor juridice. Pe perioada campaniei, produsele incluse prezinta urmatoarele beneficii suplimentare:
• reducerea marjelor de dobanda – dobanzi incepand cu 2,95%;
• extinderea perioadei de creditare pana la 15 ani, pentru unele produse din campanie;
• includerea in soldul creditelor a comisioanelor de refinantare, in cazul refinantarii creditelor de investitii aflate in derulare la alte banci, pentru unele produse din campanie.

Campania vizeaza Creditul pentru investitii, Linia de credite pentru investitii standard, Creditele dedicate finantarii proiectelor de investitii prin Fonduri Europene, precum si Creditele de investitii din surse atrase de la Banca Europeana de Investitii (BEI) si in baza acordului de finantare incheiat cu Fondul European de Investitii (FEI) pentru initiativa JEREMIE.

“Prin lansarea unei campanii promotionale la creditele de investitii in lei destinate persoanelor juridice, CEC Bank isi consolideaza pozitia de partener strategic al proiectelor de dezvoltare si crestere economica in Romania. Conform misiunii bancii, continuam sa venim in sprijinul clientilor persoane juridice, oferind o gama diversificata de produse si servicii competitive si avantajoase, sustinute de cea mai extinsa retea teritoriala la nivelul Romaniei”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditelor. Informatii suplimentare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul Bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunii dedicate finantarilor pentru persoane juridice.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)