Cu prilejul aniversarii Centenarului Romaniei si Zilei Mondiale a Economisirii 31 Octombrie, CEC Bank lanseaza doua produse de economisire din categoria depozitelor la termen cu rata fixa a dobanzii.

 

Astfel, in cadrul unei campanii promotionale derulate in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2018, CEC Bank pune la dispozitia clientilor persoane fizice urmatoarele produse de economisire:

  • Depozitul aniversar 100 zile, cu o rata de dobanda de 1% p.a.;
  • Depozitul aniversar 100 saptamani, cu o rata de dobanda de 2% p.a.

 

Rata anuala a dobanzii este fixa pe perioada de constituire a depozitelor iar pentru retragerile de sume in numerar provenite din depozite la termen nu se percepe comision in ziua scadentei. Sumele depuse sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.

 

Depozitele aniversare pot fi constituite in oricare din cele peste 1.000 de unitati teritoriale ale Bancii, precum si prin intermediul serviciilor de Internet Banking, Mobile Banking sau Phone Banking. Suma minima de constituire este de 500 lei.

Prin lansarea acestei campanii promotionale ne dorim sa venim in intampinarea clientilor persoane fizice cu doua noi produse de economisire, oferite in conditii avantajoase. CEC Bank continua astfel traditia de peste 150 de ani, reafirmandu-se drept un sustinator activ al unui comportament responsabil de economisire”, a declarat doamna Mihaela Popa, Director general – Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)