CEC Bank a anunțat astăzi că a extins gama de produse şi servicii bancare dedicate clienţilor IMM şi companii mari prin lansarea unei noi facilități de credit – Plafonul pentru mobilizarea creanţelor de export.

Produsul se acordă atât în euro, cât și în dolari, și este destinat finanțării activităţii curente, pe termen mediu.

Banca pune la dispoziţia clienților un plafon de tip revolving pentru realizarea de operațiuni de export prin intermediul acreditivelor de export cu plata la termen.

Plafonul pentru mobilizarea creanţelor de export se acordă pe o perioadă de maximum 18 luni, cu posibilitatea prelungirii facilităţii pe noi perioade de până la 12 luni. Valoarea plafonului acordat este de maximum 125% din valoarea contractelor de export derulate în anul precedent sau aflate în portofoliu la momentul solicitării facilităţii de credit. Clienţii au posibilitatea vizualizării situaţiei financiare utilizând serviciile de Internet Banking.

„Prin lansarea Plafonului pentru mobilizarea creanţelor de export, CEC Bank continuă să vină în întâmpinarea nevoilor de finanţare ale clienţilor IMM şi mari companii cu soluţii avantajoase şi flexibile, care să susţină atât dezvoltarea afacerilor acestora, cât şi economia României, în ansamblu”, a declarat Radu Graţian Gheţea, Preşedinte Director-General CEC Bank.

Banca reamintește că clienții săi beneficiază de consultanţă gratuită pentru pregătirea documentaţiei de accesare a plafonului. Informaţii suplimentare pot fi obţinute în orice unitate CEC Bank, apelând gratuit Serviciul support clienţi la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul Băncii, www.cec.ro, în cadrul secţiunii dedicate finanţărilor pentru persoane juridice

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)