CEC Bank a obtinut o noua majorare a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa 4, cu suma de 20 milioane euro. Clientii sunt in continuare asteptati in orice unitate CEC Bank in vederea depunerii documentatiei necesare pentru accesarea creditului pentru achizitionarea/construirea unei locuinte.

Caracteristicile creditului “Prima noastra casa” oferit de CEC Bank constau in:

– dobanda in lei este calculata dupa formula ROBOR 3M + 1,9 p.p, iar cea in euro, in functie de  (EURIBOR 3M + 4 p.p.);

– durata maxima de finantare de 30 de ani;

– perioada de gratie stabilita in functie de perioada de creditare;

– aport propriu in valoare de minimum 5% din pretul de achizitie /costul de construire a locuintei;

– fara comisioane din partea Bancii;

– acceptarea de codebitori de catre Banca in vederea completarii veniturilor solicitantului;

– posibilitatea utilizarii serviciului de Internet Banking gratuit pentru primele 3 luni, pentru vizualizarea situatiei creditului (sold, dobanzi, rate), dar si pentru operatiuni curente (plati, depozite);

– posibilitatea obtinerii unui card de credit in baza analizei aceleiasi documentatii.

“Prin aceasta noua majorare a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa 4, CEC Bank continua sa puna la dispozitia clientilor sai una dintre cele mai bune oferte existente pe piata. Accesand creditul Prima noastra casa de la CEC Bank, clientii nostri beneficiaza de dobanzi atractive atat in lei cat si in euro, fara comisioane din partea Bancii”, a declarat  Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)