CEC Bank anunta lansarea unor noi produse de finantare, dezvoltate in baza celui de-al XXXV-lea parteneriat cu APIA si destinate beneficiarilor masurii 215 – plati privind bunastarea animalelor – porcine, anul I, sesiunea III si anul III, sesiunea II. Dobanzile practicate sunt cuprinse in prezent intre 5,78% si 6,03%, in functie de situatia economico-financiara a clientului.

Creditele nou lansate prezinta o serie de avantaje precum:
– posibilitatea finantarii a pana la 85% din suma mentionata in adeverinta eliberata de APIA;
– fara contributie proprie;
– fara asumarea riscului valutar, finantarile fiind acordate exclusiv in lei;
– comision de acordare a creditului de doar 0,95% din valoarea creditului;
– garantii flexibile, inclusiv prin posibilitatea obtinerii garantiei de la FGCR/FNGCIMM;
– consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului.

“Prin lansarea acestor produse de finantare confirmam implicarea CEC Bank in sustinerea agriculturii si totodata ne aratam increderea in potentialul de dezvoltare al acestui sector, agricultura fiind un domeniu cu importante surse de dezvoltare economica”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

CEC Bank a dezvoltat produse de finantare in baza conventiilor incheiate cu APIA inca din anul 2008, cele mai importante programe adresandu-se beneficiarilor schemei de plata unica pe suprafata, beneficiarilor sectorului zootehnie (ovine/caprine/bovine), beneficiarilor masurilor de dezvoltare rurala cuprinse in Axa II din Programul National de Dezvoltare Rurala, precum si beneficiarilor Masurii 215 (pasari/porcine). Banca a acordat pana in prezent peste 120.000 de finantari beneficiarilor eligibili, pentru desfasurarea activitatilor curente, cu o valoare de peste 2 miliarde lei.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)