Bancile incearca pe final de an impulsionarea clientilor, atragerea acestora in agentii prin diferite oferte promotionale. Institutiile bancare ce nu au avut parte de atentia clientilor pe parcursul acestui an, din lipsa unor oferte demne de luat in seama, incearca acum sa schimbe “macazul”. Daca OTP anunta promotii la creditele de nevoi personale, CEC vrea sa compenseze lipsa de interes fata de Programul Prima Casa, printr-o oferta promotionala. CEC Bank deruleaza aceasta oferta pana la final de an pentru creditele ipotecare si imobiliare, in lei si euro.
Ce castigi daca alegi promotia de la CEC Bank

“Prin lansarea acestei campanii, clientii beneficiaza de dobanzi si comisioane avantajoase, precum si de posibilitatea contractarii in termen de maximum 24 luni a unui alt produs de creditare din oferta bancii cu costuri reduse. CEC Bank continua astfel politica de sustinere a clientilor persoane fizice si de stimulare a creditarii pe acest segment”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

 

Oferta CEC Bank

–    evaluarea gratuita a imobilului admis in garantie;
–    comision de administrare credit: 0,04% lunar, aplicabil la soldul curent al creditului; pentru clientii care la data utilizarii creditului au primit cel putin un salariu/o pensie in cont deschis la CEC Bank, acest comision de administrare este redus cu 50%;
–    comision de analiza dosar: 500 lei/120 euro;
–    clientii care contracteaza in perioada campaniei cel putin un credit ipotecar/imobiliar, vor putea contracta ulterior, in maximum 24 luni, orice tip de credit din oferta bancii (altele decat cele acordate prin card), cu reducere de 50% aplicata marjei de dobanda standard de la data respectiva, cu conditia ca la acea data creditul ipotecar/imobiliar sa nu fie inchis/rambursat integral.

De asemenea, pentru creditele acordate in cadrul campaniei, clientii beneficiaza de dobanzi avantajoase:
–    6,00% fixa in primul an, pentru creditele ipotecare si imobiliare solicitate in lei;
–    5,00% fixa in primul an, pentru creditele ipotecare si imobiliare solicitate in euro;
–    ROBOR 6M + 2,00 p.p., respectiv EURIBOR 6M + 5,00 p.p., pentru creditele ipotecare;
–    ROBOR 3M + 2,00 p.p., respectiv EURIBOR 3M + 5,00 p.p., pentru creditele imobiliare.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)