Asa cum v-am obisnuit, BankingNews.ro ”premiaza” declaratia lunii, printr-un post denumit “ Declaratia lunii…”. In ianuarie, publicatia online www.BankingNews.ro a avut mai multe stiri importante, exclusivitati, insa una a atras atentia noastra dar si a cititorilor. Din nou, cea mai apreciata declaratie vine de la Banca Transilvania, prin vocea directorului general, Omer Tetik.

Spunem “apreciata” deoarece stirea publicata de noi si intitulata “Omer Tetik, Banca Tansilvania: vrem sa ajutam clientii Volksbank care s-au imprumututat in franci” a adunat 500 de Like-uri direct pe pagina www.BankingNews.ro.

In emotia creata de aprecierea francul elvetian fata de moneda nationala, clientii au asteptat un semn de la banca, un sprijin in “mormanul” de vesti proaste. Bancile au venit cu masuri de moment insa clientii afectati asteptau mai mult de atat: o sansa sa-si converteasca creditele din franci in lei.

Iar anuntul unei astfel de masuri a venit de la Banca Transilvania, chiar daca achizitia Volksbank nu este inca parafata. Oferirea unui plan viabil de conversie a imprumuturilor in franci elvetieni este considerat de Banca Transilvania “un act de responsabilitate sociala din partea sa, chiar daca prezentarea unor solutii in acest sens nu reprezinta o obligatie contractuala intre Banca Transilvania si Volksbank Romania”, anunta Banca Transilvania intr-o informare publica.

Bancherul se adresa deja noilor clienti si ii asigura de sprijinul bancii

“Salutam decizia Consiliului Concurentei de a ne acorda mai repede accesul la datele clientilor Volksbank Romania. Dorim sa ajutam clientii Volksbank Romania care s-au imprumutat in franci. Practic, vrem sa replicam bunele practici ale Bancii Transilvania in relatia cu acesti noi clienti”, sublinia Ömer Tetik, director general, Banca Transilvania.

Aici citesti stirea integral.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)